ניסיון תעסוקתי
- מנהלת מרכז לטיפול בהשמנת ילדים בגישה משפחתית
- מנחה ומדריכת הורים, מומחית משפחה, בגישה פרטנית וקבוצתית בגישת אדלר
- דיאטנית קלינית לתינוקות וילדים בקופת חולים מכבי
- דיאטנית תינוקות וילדים במרפאת הפרעות האכלה בגיל הרך, מחלקה אונקולוגית לילדים, מחלקות אשפוז, מרפאה אנדוקרינולוגית לילדים עם קומה נמוכה והשמנה במרכז הרפואי שניידר
- דיאטנית במחלקה לילדים במצבי משבר והפרעות אכילה במרכז הרפואי שניידר
הכשרה מקצועית
- הנחייה והדרכת הורים, מומחה משפחה, בגישה פרטנית וקבוצתית, מכון "אדלר"
- תזונת תינוקות וילדים, עמותת "עתיד"
- אבחון וטיפול בהפרעות אכילה, אוניברסיטת "בר-אילן", פרקטיקום בביה"ח "שניידר"
- תזונה במצבי מחלה גסטרואינטסטינלים, הפקולטה לחקלאות, האוניברסיטה ה"עברית"
- מניעה וטיפול בהשמנת ילדים על פי שיטת אדלר, אוניברסיטת "אריאל"
- תואר ראשון, מדעי התזונה Bs.c, מכללת "תל-חי"
בנימה אישית
אוכל הוא יותר מהזנה פיזית, הוא מבטא השקפת עולם.
עם אוכל יש לנו יחסים רגשיים הבאים לידי ביטוי סביב השולחן בארוחה ובתוך הדינמיקה המשפחתית.
לדוגמא: אוכל יכול להוות אמצעי לשליטה או לפיצוי רגשי, בחירות המזון מאפשרות בידול בין בני המשפחה וקרקע פוריה לתשומת לב יתרה ומאבקי כוח.
משימת חיינו היא לחיות בגופנו בהשלמה ולאפשר לילדנו לחיות בבריאות ולהרגיש שגופם הוא מקדשם.